Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 16:05

Άνω Μερά: Ευχαριστούμε ΑΟΣ | Μπράβο σε διαιτητές, αλλά όχι σε ΕΠΣ

Μπορεί η διάθεση να μην είναι και η καλύτερη στις τάξεις της Άνω Μεράς, ειδικά μετά την ήττα και τον τρόπο που ήρθε στο ντέρμπι του Σαββάτου, κόντρα στον πρωτοπόρο ΑΟ Σύρου, μία ήττα που άφησε τη Μυκονιάτικη ομάδα αρκετά πίσω βαθμολογικά.

Πικρία αλλά αισιοδοξία

Φυσικά στο Μυκονιάτικο συγκρότημα, κάθε άλλο παρά απαισιοδοξία υπάρχει, καθώς τόσο η εμφάνιση στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όσο και η εικόνα που παρουσιάζει γενικότερα η ομάδα, κάθε άλλο παρά απογοητευτική μπορεί να χαρακτηριστεί. Το πρόβλημα για ακόμη μία φορά εντοπίζεται στο γεγονός ότι ενώ η Άνω Μερά είχε μια πολύ εικόνα δεν κατόρθωσε να πάρει κάτι καλό από το ντέρμπι, με την ήττα να μην αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση τη γενικότερη εικόνα που υπήρχε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Άπαντες στο Μυκονιάτικο στρατόπεδο είναι πεπεισμένοι ότι η βαθμολογική θέση δεν συμβαδίζει με τις δυνατότητες της ομάδας, καθώς έχει διαμορφωθεί μετά τα στραβοπατήματα των πρώτων αγωνιστικών, όπου χάθηκαν βαθμοί λόγω της αργοπορημένης έναρξης της προετοιμασίας. Πάντως οι σιγουριά ότι η Άνω Μερά θα «περπατήσει» καλύτερα στον 2ο γύρο είναι έκδηλη στις τάξεις της.

Παράπονα

Αυτό που έχει ενοχλήσει όμως περισσότερο τους διοικούντες της Άνω Μεράς είναι η αντιμετώπιση που έχει η ομάδα τους όσον αφορά τον θεσμό του Κυπέλλου, όπου η μάδα τους έχει φτάσει στον ημιτελικό δίνοντας μόνο εκτός έδρας αγώνες, πράγμα φυσικά που θα κάνει και το Σάββατο απέναντι στον ΑΟΣ. Με επικριτικό ύφος, μέλη της διοίκησης αναφέρουν πως σίγουρα η διοργανώτρια αρχή (ΕΠΣ Κυκλάδων) θα μπορούσε να δει κάποιες καταστάσεις πιο λογικά.

Ευχαριστούν ΑΟΣ και διαιτητές

Τέλος το ρεπορτάζ της Άνω Μεράς κλείνει με τις ευχαριστίες του σωματείου προς τον ΑΟ Σύρου για την φιλοξενία του και για την διαιτητική τριάδα των Ζαράνη, Αρμακόλα και Νομικού. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Θέλουμε να συγχαρούμε τον ΑΟ Σύρου για τη νίκη του, καθώς και την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξε στην αποστολή μας. Τέτοιες συμπεριφορές κοσμούν το ποδόσφαιρο και θα προσπαθήσουμε να έχουμε ανάλογη όταν φιλοξενήσουμε την αποστολή του στη Μύκονο. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στην διαιτητική τριάδα των Ζαράνη, Αρμακόλα, Νομικού, οι οποίοι πραγματικά έδωσαν "ρεσιτάλ διαιτησίας", με την παρουσία τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares